Житловий комлекс «Fusion»

Житловий
комплекс
«FUSION»

Fusion 2
Screenshot_1
Screenshot_3

Про проект

    Земельна ділянка площею 8517 м2 на якій планується продовжити будівництво 6-и 25-ти поверхових секцій житловому комплексі Fusion, що розташований на розі просп. Правди та просп. Георгія Гонгадзе у межах Синьоозерного масиву Подільського району.

    Житловий комплекс «Fusion» розташований в мальовничому й екологічному місці Подільського району Києва, що межує з великим зеленим парком.

   Особлива зона, де немає шкідливих викидів, з гарною розвиненою інфраструктурою: школи, дитячі садки, магазини, парк «Синьоозерний» з великим озером та хвойним лісом «Зона масового відпочинку Виноградар». Також необхідно відзначити територіальну привабливість розташування комплексу, адже вже розпочато роботи з подовження (будівництва) Сирецько-Печерської лінії метрополітену у бік житлового масиву «Виноградар» з пішохідною доступністю до ст. метро «Проспект Правди».

    Таким чином, ЖК «Fusion» неодмінно стане гармонічним поєднанням вишуканого відпочинку на природі, комфортного дозвілля з насиченим та невгамовним життям сучасного мегаполісу.

    Чому ЖК «Fusion» отримав таку назву?

    Ми успішно займалися і займаємося проектуванням різних парків Києва, тому переконалися у можливості реалізації моделі ідеального житла винятково в оточенні зелених насаджень. Масові житлові забудови позбавляють мешканців районів дихати «вільно» (чистим повітрям) і позбавляє естетичного затишку.

    Житловий комплекс «Fusion» межує із зеленою територією Києва, а також з парком «Синьоозерний». До того ж, Будинок буде «вкрито» зеленими насадженнями та спеціальними прогулянковими майданчиками на даху з можливістю милуватися чудовим краєвидом зеленого океану лісу та динамічного міста! А вічнозелені рослини на даху обов’язково подарують мешканцям відчуття перманентної весни.

    Тому «Fusion», що з англійської мови перекладається як «злиття та єднання» неодмінно стане органічним поєднанням зелених насаджень в архітектурній  складовій великого міста, справжнім зеленим оазисом для вишуканого та комфортного проживання в ньому.

    Клас житла Fusion.

    ЖК «Fusion» — це житловий комплекс класу комфорт-плюс з сучасною інтегрованою системою управління квартирами їхніми власниками – «розумний дім».

    Враховуючи рівень житла і ціни, що нижче середньостатистичної політики на подібні комплекси, дають можливість говорити про ексклюзивність Житлового Комплексу.

   Найчастіше люди купують квадратний метр, щоб зберегти свої заощадження, і не думають про майбутнє. Тому більшість новобудов Києва — це економ-класи.

    Ми ж прагнемо, щоб люди, які придбали житло, не стикалися з незручностями для проживання і не шукали можливості виїхати.

   Ми виступаємо за комфорт і сталість, а створити приватний комфорт з втіленням найновітніших інформаційних технологій в управлінні будинком — головні цілі нашої команди.

   Щоб отримати більш детальну інформацію про умови участі у проекті звертайтеся за телефоном: +38(096)-902-08-08 та за формою зворотного зв’язку.

Translate »